VMware ще проведе за първи път у нас Cloud Day

Вицепрезидентът на VMware Рей О'Фаръл ще изнесе лекция на форума в София

Вицепрезидентът на VMware Рей О’Фаръл ще изнесе лекция на форума в София (снимка: New Approach)

VMware, лидер в областта на виртуализацията и клауд инфраструктурите, ще проведе за първи път в България международния си форум „VMware Cloud Day”.

Събитието, планирано за 7 ноември в Кемпински хотел Зографски – София, е посветено на актуални VMware технологии, продукти и тенденции в сферата на виртуализацията и облачните архитектури. Специално за него у нас пристига Рей О’Фаръл, старши вицепрезидент развойна дейност за облачни инфраструктури във VМware. Достъпът до VMware Cloud Day е безплатен, след регистрация.

Презентациите на форума обхващат широк кръг от теми в технически и бизнес аспект на виртуализацията, вкл. решения за защитена облачна инфраструктура в ерата на мобилните комуникации, практически съвети и добри практики за оптимизация и ефективност на бизнес процесите и намаляване на оперативните разходи чрез внедряване на виртуализационни и облачни решения.

Водещ акцент в програмата е Software Defined Data Center (SDDC) или дейта център от ново поколение, управляван изцяло и автоматично от софтуерни приложения. Това е нов подход към инфраструктурата, целящ да предложи по-голяма гъвкавост и ефективност, непрекъсваеми услуги и оптимизация на разходите.

Рей О’Фаръл ще представи глобалната стратегия на компанията за следващата вълна от иновации и развитие на SDDC. Новите разработки позволяват на клиентите да създават и използват ефективно частни, хибридни и публични облачни архитектури. Лектор на форума е и Диана Стефанова, управляващ директор на Центровете за разработка на VMware в България и EMЕА.

Коментари по темата: „VMware ще проведе за първи път у нас Cloud Day”

добавете коментар...

  1. Валери

    Това е то, заваля дъжд…..погледнете през прозореца.

Коментар