Предлагат виртуални апартаменти за Коледа

Българският виртуален свят Virtualnightlife.com ще предложи по-ниски цени на своите виртуални апартаменти, по случай Коледно–новогодишните празници, съобщиха от разработчика Net4You.
Апартаментите представляват компютърно генерирани места, с ограничен достъп, където потребителите могат да поканят гости, да публикуват свои снимки и да се забавляват.
Цената на една виртуална стая варира от 75 play leva за студентска стая до 100 за кухня или 300 – за виртуален хол. Play leva е виртуалната разплащателна единица, която действа във вселената на Virtualnightlife.com. В рамките на промоцията (между 12 декември и 12 януари) потребителите могат да закупят стая на половин цена.
Virtual-nightlife.com е първия български проект от типа “виртуален свят”, който позволява на своите посетители да се срещат с други хора, да слушат музика, да се информират, да пазаруват и да се забавляват.
Проектът съчетава характеристиките на среда за електронен бизнес, платформа за онлайн обучение, медия и компютърна игра от типа MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game).
Наскоро Virtual-nightlife.com навърши една година, като вече има над 50 000 регистрирани потребители, уточниха от Net4You. Собственик на сайта е датчанинът Иб Нилсен.

Коментар