SafeIP – защитава онлайн идентичността

safe ipSafeIP е лесен за използване инструмент, предназначен да пази анонимността на потребителя в интернет, като скрива реалния му IP адрес чрез други адреси, вкл. от САЩ, Австрия, Канада, Полша и Италия.

Приложението позволява моментална смяна на IP адреса чрез кликване в списъка от достъпни други адреси. Промяната предизвиква лек спад в интернет скоростта. SafeIP позволява също ротация на IP-та автоматично с цел предотвратяване на проследяването на активността на потребителя.

SafeIP предоставя множество от функции за по-добро прикриване на онлайн идентичността не само на потребителя, но и на компютъра. Такива са например инструментите „Malware protection” и „Advertisement Blocking”, които оптимизират и скриват интернет активността.

В допълнение, SafeIP предлага „Cookie Tracking”, „Referring URL” и „Browser ID” защита с цел сигурно и анонимно сърфиране в уеб. Функциите „DNS Privacy” и „Trafic Encryption” добавят допълнителна защита, като гарантират, че потребителски данни няма да попаднат в ръцете на трети страни, които да ги използват за свои злонамерени интереси.

Налице е възможност за активиране на SafeIP още при стартиране на операционната система чрез функцията „Run at Windows Startup”, която гарантира, че приложението ще бъде активно и ще пази онлайн идентичността, дори ако потребителят забрави да го включи.

Даунлоуд: SafeIP

Коментар