Виваком намалява цените за мобилен интернет

Виваком обяви поредно намаление на цените за мобилен интернет

Виваком обяви поредно намаление на цените за мобилен интернет

Виваком намали наполовина цените на плановете си за мобилен интернет Traffic Unlimited M, L и XL. По-ниските цени важат за първите три месеца при сключване на едногодишен договор и за 12 месеца при двугодишен договор, уточни операторът.

Новата оферта предлага месечни цени, започващи от 7,90 лв. и дава между 3000 и 12 000 MB на максимална скорост, безплатно устройство за пренос на данни и 128 Kbps скорост след изчерпване на включените в избраната тарифа мегабайти на максимална скорост.

С мобилния интернет на Виваком потребителите получават безплатен трафик при използване на приложенията от онлайн каталога VIVA Apps, сред които са музикалният облачен плеър VIVA Jukebox и вградено радио, допълниха от телеком оператора.

Коментари по темата: „Виваком намалява цените за мобилен интернет”

добавете коментар...

  1. Валери

    Първо трябва да си пооправите мисленето и покритието, а не да пишете, че сте най… ! Като Ви гледат от ….звучи доста смешно и несъстоятелно за това, което….. На първо време си пооправете скоростта, а тя да е макс!!! за целият срок на договора, и предплатеният трафик. Цените също за тях! Всичко друго Ви подбива реномето, а не да сте, като лисицата, жабата и вола….така излиза в действителност. Логично е, че предплатеният трафик трябва да е поне 12-30% по евтин в зависимост от срока на предплатеният ваучер, и по евтин поне 12-24% от такъв договорен трафик/оферта/. Задължително трябва да засичате на секунди и без такси…… Защо ли?…..дали в момента може да го осмислите …..това е бъдещето поради ред причини и….. Всичко добро!

  2. KidsPlay.bg

    Браво!
    Само да допълня, че там безплатно може да се гледа и kidsplay.

Коментар