Плащаме и с виртуална карта за музика от Spotify

Българските меломани могат да пазаруват сигурно в една от най-успешните услуги за дистрибуция на музика Spotify. Компанията разшири дейността си в още 20 държави, сред които и България.

Нещо повече, виртуална карта дава възможност на потребители, които нямат кредитна карта, да закупят неограничен достъп до над 20 милиона песни с високо качество. Тази услуга е особено удобна за младата аудитория – тийнейджърите, които все още нямат право да притежават кредитни карти.

Основно предимство на виртуалната карта е, че не се издава на физически носител, не изисква трудов договор и няма месечни или годишни такси за поддръжка. Необходима е единствено регистрация на virtualcard.bg. Картата предоставя изключителна защита при разплащания в интернет, защото зареждането се реализира непосредствено преди всяка покупка в над 2 300 каси на EasyPay в страната.

Срещу 9,76 лв. на месец платената версия на Spotify дава достъп до цялото съдържание на музикалната библиотека. Потребителите получават премиум звук с качество 320 Kbps, в сравнение с безплатната версия Spotify, която е ограничена до 160 Kbps.

При платената услуга музиката не се прекъсва от рекламни послания. Всички плейлисти са достъпни офлайн. Потребителите могат да слушат музиката без да се осъществява интернет връзка, с което се избягва риска от наличие на некачествена връзка и непожелани утежнения от онлайн такси.

За сравнение, безлатната версия на Spotify предлага ограничено използване на музикалната услуга – 10 часа на месец. Меломаните имат свободен избор на изпълнители и албуми и могат да създават собствен списък с любимата си музика. В безплатния вариант песните ще бъдат придружавани с рекламни спотове.

Коментар