Advanced Encryption Package – кодира файлове

advanced-encryption-package-insAdvanced Encryption Package 2012 Professional е лесен за използване инструмент, който ще ви помогне да поддържате неприкосновена информацията си чрез защита на файловете с пароли.

Подобна програма е полезна, когато споделяте един компютър с множество потребители и възможностите за сигурност са ограничени. Интерфейсът на програмата е стандартен – чрез „дървовиден” изглед можете лесно да откриете файловете на твърдия диск.

Можете да прилагате парола на файла заедно с гатанка за по-лесно запомняне, да определяте вида на алгоритъма за кодиране, да пакетирате и криптирате файловете и да изтривате изходните файлове след преобразуването (сигурното изтриване е опция).

Нещо повече, можете да прилагате филтри, да въвеждате целевите папки, както и да създавате SFX модул и ZIP архив, да изпращате сорс файлове по имейл и да ги декодирате.

В допълнение, можете да изчислявате размера на файловете, да разглеждате свойствата им, да променяте „кожата” на интерфейса, да използвате RSA ключ и генератор на пароли, да изчиствате историята си на компютъра, да отваряте командния ред и др.

Приложението използва малко системни ресурси и е придружено е с подробна документация. Предвид възможностите си и лесния интерфейс, Advanced Encryption Package 2012 Professional е подходящ инструмент за всички потребители, независимо от нивото им на компетентност.

Даунлоуд: Advanced Encryption Package 2012 Professional

Коментар