Twitter ще позоли поправка на публикувани съобщения

twitter-ins-new

Новата функционалност в Twitter ще позволи на потребителите да коригират някои неточности в постовете си

Микроблогърската услуга Twitter планира да даде възможност на своите потребители да редактират вече публикуваните съобщения.

Предполага се, че новата функционалност ще има редица ограничения. Така например, потребителите няма да могат да променят цялото съдържание на туитовете, а само отделни думи или символи.

Освен това Twitter ще въведе ограничение по време – след изтичане на определен брой часове, възможността за поправки в публикуваното съобщение ще отпада, съобщи slashgear.com.

Като цяло, новата функционалност ще позволи на потребителите да коригират някои неточности в постовете си, но не и да променят до неузнаваемост публикуваната информация. Първоначално, инструментът за редактиране ще бъде достъпен само за избрани медийни компании, известни лица и публични организации. В перспектива от новата функционалност вероятно ще могат да се възползват и редовите потребители на услугата.

Наскоро Twitter добави нова функция, наречена „Nearby”, която запознава потребителите с туитове на хора, живеещи наблизо. Несъмнено, подобна функция представлява интерес за рекламодателите и може да се превърне в източник за допълнителни доходи на Twitter.

Коментар