Уникален медия плеър за дома лансират у нас

Безжичен медия плеър позволява на потребителите да гледат директно на своя телевизор поточно видео с HD DivX качество, снимки и музика, съхранявани на персоналните им компютри или в мрежата. Това е първото в света устройство в областта на потребителската електроника, което работи с платформата DivX Connected, твърдят от производителя D-Link.
DSM-330 DivX Connected HD Media Player осигурява достъп до мултимедия и услуги в Интернет и може да бъде настройвано и оптимизирано, според предпочитанията на потребителя, чрез допълнителни инсталации.
Устройството предоставя възможност за ползване и споделяне на качествено DivX съдържание вкъщи. Отличава се с интуитивен ТВ интерфейс с дистанционен контрол и идва заедно с приложения за преобразуване на файлове в DivX формат.
DSM-330 поддържа работа в кабелни и безжични 802.11g мрежи и изисква РС с инсталирана Windows XP или Vista или Intel-базиран Мас. Комплектът включва всички необходими кабели, в това число Ethernet, SCART, видео компоненти и HDMI.
DSM-330 се разпространява на нашия пазар от дистрибуторите Поликомп и Мост Компютърс. Цената на устройството е 170 евро, според информация от представителството на D-Link в България.

по темата: „Уникален медия плеър за дома лансират у нас”

добавете коментар...

  1. maxim georgiev

    не лошо преди да се пише нешто да се провериава.такав плеиар има отпреди 2 години и се каѕва Mvix.

Коментар