Виваком включи Шумен към оптичната си мрежа

Потребителите в Шумен ще могат да ползват 100 Mbps интернет от Виваком

Потребителите в Шумен ще могат да ползват 100 Mbps интернет от оптичната мрежа на Виваком

Шумен стана поредният град, свързан към оптичната мрежа на Виваком, наред със София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Сливен и Казанлък.

Телекомът вече предлага на потребителите в града оптичен интернет и интерактивна телевизия на цени от 15,80 лв. на месец. Самостоятелните оферти за интернет осигуряват до 100 Mbps на цени, започващи от 7,40 лв. на месец

С присъединяването на Шумен вече над 700 хиляди домакинства имат достъп до оптичната инфраструктура на Виваком със свързаност до 2,5 Gbps, посочиха от оператора.

Техническото изпълнение на мрежата осигурява оптични точки до всеки вход, така че потребителите ще получат реално заявените скорости. Виваком продължава да има най-голям дял от пазара на интернет услуги в страната, подчертаха от компанията.

Коментари по темата: „Виваком включи Шумен към оптичната си мрежа”

добавете коментар...

  1. P_p

    И аз съм на това чудо на чудесата, но от 10Mbps рекламирани има реални 3,5-4,00Mbps . Страхотно нали… все пак за 10 лв.
    Но тук в Русе вече има за 14лв. (за лоялни клиенти) нет с 50Mbps. Който е умен ще намери “ключа за палатката” и ще се възползва.

  2. Нед

    А, аз звънях преди малко на 123 и ми акзаха, след 2-3 месеца … още нямало.

  3. maj maj

    напротив, при мен влиза в апартамента

  4. Иван

    Само подвеждат хората с реклами и лъжи. Реално ще ползват нормален Интернет със скорост между 10 и 50 мегабита и то за повече от 19 лева.

    За 7,40 лева, който иска да си плаща за мизерната скорост от 8-16 мегабита.
    Освен това оптиката е само на улицата не достига до етажи и апартаменти – така че ще си бъдат отново старите бавни от мед кабели за Интернет.

Коментар