Стив Возняк съветва Apple да пусне Android смартфон

Стив Возняк лансира поредна си провокативна идея - Apple да пусне Android смартфон

Стив Возняк лансира поредна си провокативна идея – Apple да пусне Android смартфон

Стив Возняк, някогашният съратник на Стив Джобс, посъветва сегашното ръководство на Apple да помисли за смартфони под управление на операционна система Android.

Няма нищо лошо в това Apple да започне да пуска смартфони под управление на Android, казва Стив Возняк, цитиран от електронното издание wired.com.

По неговите думи, компанията не трябва да се отказва от iOS, но може успешно да работи с две операционни системи.

Apple би станала сериозен конкурент на Android пазара, ако предложи стилен смартфон за потребителите на гугълската платформа, вярва Стив Возняк. Едновременно с това компанията ще продължи да продава iPhone на хората, които предпочитат iOS.

Нещо повече, Стив Возняк смята, че BlackBerry би могла да избегне нерадостната си съдба, ако беше преминала към платформа Android. Сега е твърде късно за канадската компания да поправи грешката си, заключава Возняк.

Коментари по темата: „Стив Возняк съветва Apple да пусне Android смартфон”

добавете коментар...

  1. Иван

    Ванка, съгласен съм! Но последните версй на iOS са меко казано отвратителни като качество на кода! Никога Апъл не е имал толкова бъгав софтуер, жалко и лошо за нас!

  2. expert

    Гугъл е нещото което завладя и пространството в нета,и пространството на пазара на новите технологии.не си правете илзии за други неща.

  3. китодар

    пф ама къде е:) разбирач ще да си ти! я сигурно си некой програмист койт знай хтмл с малко цсс…

  4. Иван Иванов

    Защото Андроид е боклук в сравнение с iOS, за това!

Коментар