Приложение AirPnP показва най-близката тоалетна

Потребителите на AirPnP могат да намерят тоалетни в барове, ресторанти и частни домове

Потребителите на AirPnP могат да намерят тоалетни в барове, ресторанти и частни домове

Нова уеб услуга помага на туристите да открият по спешност най-близката тоалетна. AirPnP функционира като сайт и мобилно приложение, подобно на AirBnB за наемане на квартири.

От сайта на услугата става ясно, че тя има глобален обхват. Жители на различни места по света могат да отдават своите тоалетни на туристи срещу заплащане.

Потребителите на AirPnP могат да намерят тоалетни в барове, ресторанти и частни домове срещу сумата от $5 или по-малко. „Ние се грижим за тоалетната логистика”, се казва в слогана на приложението.

Услугата позволява на обикновени хора да зададат цена за ползване на тоалетната в дома им, като са длъжни да добавят информация за чистотата и дебелината на тоалетната хартия.

От друга страна, туристите могат да използват своите мобилни телефони, за да намерят най-близката тоалетна и да платят от приложението или кеш на наемодателя. Те могат също така да публикуват оценка за качеството на тоалетната.

Досега в картата на услугата са добавени стотици тоалетни. Има дори и тоалетна в София, на Цар Симеон и отзиви за ползването й. Един от коментарите гласи, че това е място за криминални типове.

Коментари по темата: „Приложение AirPnP показва най-близката тоалетна”

добавете коментар...

  1. freezing

    o4akvaite skoro app deto poop vmesto vas

Коментар