iRobot пуска у нас роботи за почистване

Braava е безшумна, с броня за омекотен допир и не пречи на ежедневните активности или на съня

Braava е безшумна, с броня за омекотен допир и не пречи на ежедневните активности или на съня

Производителят на домашни роботи iRobot пусна на пазара у нас новата подочистачка Braava в два модела – 320 и 380.

Braava е създадена за сухо и мокро почистване на пода, само с едно преминаване. Докато Roomba работи като прахосмукачка, а Scooba изтърква подовете, Braava е решение за ежедневно поддържащо почистване на твърди подови настилки. Тя отстранява прах и фини отпадъци.

Braava работи в два режима – за сухо и мокро почистване. Роботът се ползва и поддържа лесно – започва да чисти с едно натискане на бутон, а когато приключи, се връща на мястото, от което е започнал работата си.

Роботът е безшумен, с броня за омекотен допир и не пречи на ежедневните активности или на съня, подчертава разработчикът. С помощта на кубове за навигация NorthStar, роботът картографира помещението за цялостно почистване, като избягва килими и стълби.

Потребителите могат да ползват и система от няколко навигационни куба NorthStar за почистване на по-големи домове. Батерията на Braava се презарежда напълно за 4 часа, а чрез панел за ултрабързо презареждане – само за 2 часа. iRobot Braava 320 идва на препоръчителна цена 449 лв., а моделът iRobot Braava 380 ще се предлага за 589 лв.

Коментар