Hotspot Shield – сигурност и анонимност в Wi-Fi мрежи

hotspot shieldHotspot Shield е VPN-базирано решение, което действа като щит за неприкосновеността в публични мрежи. Софтуерът използва силен алгоритъм за кодиране, така че да подсигури уеб сесиите, персоналната информация и трансфера на данни.

Приложението скрива IP адреса, поддържайки анонимност на потребителя, и пази неговата неприкосновеност при сърфиране от различни Wi-Fi точки. Персоналните данни остават невидими за интернет доставчици и уеб сайтове, а всички транзакции са подсигурени чрез HTTPS кодиране.

„Въоръжени” с този софтуер, потребителите могат да ползват уеб съдържание без да бъдат следени и цензурирани, както и да общуват чрез глас и видео по напълно защитен и сигурен канал.

Hotspot Shield не е претенциозен към системните ресурси и може да се ползва с успех и на по-стари машини. Опциите за настройки позволяват задаване на различни нива на защита, известяване при свързване към нови мрежи и др.

В заключение, Hotspot Shield е отлично средство за анонимно сърфиране в уеб. Неговият усъвършенстван алгоритъм прави невъзможно проследяването на активността и данните на потребителя. Предлагат се безплатна и платена версия на приложението, за различни платформи – Windows, Mac, iOS и Android.

Даунлоуд: Hotspot Shield

Коментар