ERP.BG стана пълноправен член на БАСКОМ

„Причината да се присъединим към БАСКОМ е, че асоциацията адресира в най-голяма степен проблеми, които и ние припознаваме като свои”, заяви Иван Аржентински, управляващ партньор в ERP.BG

„Причината да се присъединим към БАСКОМ е, че асоциацията адресира в най-голяма степен проблеми, които и ние припознаваме като свои”, заяви Иван Аржентински, управляващ партньор в ERP.BG

Разработчикът на бизнес софтуер ERP.BG стана пълноправен член на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

Браншовата организация вече представя повече от 50 софтуерни фирми – пълноправни членове и 60 асоциирани членове, сред които висши учебни заведения, фондации, фондове за рисков капитал и др. Сред членовете й има разпознаваеми имена в световен мащаб в сфери като мобилните приложения, бизнес софтуера, семантичните технологии и др.

Все повече членове на БАСКОМ разработват собствени софтуерни продукти – тенденция, в която се вписва и ERP.BG със своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne.

„БАСКОМ е най-динамичната и най-влиятелната технологична организация у нас. Причината да се присъединим към нея е, че тя адресира в най-голяма степен проблеми, които и ние припознаваме като свои – липсата на достатъчно квалифицирани кадри, нуждата от реформата в образователната система, както и разпознаваемостта на българските софтуерни компании на международния пазар”, коментира Иван Аржентински, управляващ партньор в ERP.BG.

Той изрази надежда, че с включването си в асоциацията, ERP.BG ще спомогне за решаване на тези проблеми и ще получи нови възможности за развитие на бизнеса си в международен план.

„ERP.BG от години развива собствени образователни инициативи и партньорски взаимоотношения с български университети. Затова съм убеден, че членството ни в БАСКОМ ще бъде от полза както за нас, така и за асоциацията”, допълни Аржентински.

Коментар