Студенти от СУ могат да стажуват и работят в Google

Студенти от Софийски университет научиха от представители на Google какви да възможностите за работа в интернет гиганта

Студенти от Софийски университет научиха от представители на Google какви са възможностите за работа в интернет гиганта (снимка: СУ)

Студенти от всички специалности на Софийския университет се запознаха с възможностите за стаж и работа в Google на среща с представители на интернет гиганта.

Компанията предлага възможности за стаж на студенти от всички професионални направления, като след приключването му студентите трябва да се върнат и да довършат образованието си. След това може да им бъде предложена постоянна позиция за работа, съобщи университетският сайт.

Мисията на Google е да организира световната информация и да я направи универсално достъпна и полезна, посочиха представителите на компанията.

Разковничето на успеха на Google още от самото й създаване е постоянното подобряване на продуктите, които предлага – от проучване на алтернативни енергийни източници до разработване на нови начини за връзка с клиентите.

Срещата бе организирана от Центъра за кариерно развитие към Софийския университет. От страна на Google като лектори участваха акаунт мениджъри на Google AdWords за България.

Коментари по темата: „Студенти от СУ могат да стажуват и работят в Google”

добавете коментар...

  1. студентНаСУ

    просто празен PR

  2. студентНаСУ

    Няма линк към позиции. Няма по-подробна информация. Но предполагам, че е заради Университетския сайт.

Коментар