CorelDRAW Graphics Suite X7 излиза на пазара у нас

Новият CorelDraw Graphics Suite X7 е пригоден към работния процес на всеки потребител

Новият CorelDRAW Graphics Suite X7 е пригоден към работния процес на всеки потребител

Дистрибуторът БиЕмДжи пусна на пазара у нас новия графичен пакет CorelDRAW Graphics Suite X7. С преработен потребителски интерфейс с големи възможности за персонализиране, пакетът вече е много по-пригоден към работния процес на всеки потребител, подчертават от разработчика Corel.

Новата версия предлага развити възможности за запълване, висок DPI, съвместимост с повече от един монитор и сензорен екран, както и повече начини за споделяне на съдържание с общността на CorelDRAW.

В допълнение, поддръжката на многоядрени и 64-битови системи позволява на потребителите да работят с множество приложения и да обработват с лекота големи файлове.

Потребителите могат да избират измежду шест предварително зададени работни пространства въз основа на нивото на подготовка и конкретните задачи: Lite, Default, Classic, Adobe Illustrator, Photoshop, Advanced Page Layout или Advanced Illustration

Работното пространство може да се персонализира бързо към конкретния работен процес, чрез добавяне или премахване на скачващи се прозорци (dockers), инструменти и други елементи

Интерфейсът е подобрен за работа с множество документи и превключване между тях, на повече от един монитор, в изглед с подпрозорци, с цел оптимизиране на всеки проект.

Вграденият генератор на QR кодове позволява създаване на персонализирани QR кодове, които включват цветове, изображения и текст, а с едно щракване потребителят може да се увери, че QR кодът е валиден за всички мобилни устройства.

Вградена е също така технология за обмен на съдържание – споделяне на векторни, растерни и запълващи преливания с общността чрез онлайн хранилище, интегрирано с Corel Connect.

CorelDRAW Graphics Suite X7 включва няколко приложения: CorelDRAW X7,Corel Photo-Paint X7, Corel PowerTrace X7, Corel Connect X7, Corel Website Creator, Corel Capture X7, PhotoZoom Pro 3 плъгин и инструмент за сътрудничестноConceptShare.

Пакетът предлага и 10 000 клипарт и цифрови изображения, 2 000 цифрови фотографии с висока резолюция, 1 000 OpenType шрифта, 350 професионално изработени шаблона, 2 000 шаблона за превозни средства, 800 рамки и щампи, над пет часа видеоклипове за обучение и много други.

30-дневна пробна версия на CorelDRAW Graphics Suite X7 е достъпна за сваляне и ползване безплатно от сайта на разработчика. Пакетът се предлага комерсиално чрез покупка на постоянен лиценз (плащате веднъж и продуктът става ваша собственост завинаги) или на абонамент (заплащате годишна такса и използвайте продукта, докато правите плащания).

Пълната версия е на цена от 521 евро, аъпгрейдът струва 267 евро. Абонаментът се предлага за 198 евро на година. CorelDRAW Graphics Suite X7 е наличен на българския пазар от партньорите на БиЕмДжи.

Коментар