Photoshop Express за Windows 8.1 – безплатен, с Modern UI

Потребителите на Modern UI в Windows 8.1 могат да ползват базовите операции за обработка на изображения като изрязване, завъртане, премахване на червено око и др.

Потребителите на Modern UI в Windows 8.1 могат да ползват базовите операции за обработка на изображения като изрязване, завъртане, премахване на червено око и др.

Adobe пусна нова версия на безплатния Photoshop Express за Windows 8.1 и Windows RT 8.1. Компанията препоръчва на клиентите си, ползващи новата ОС на Microsoft, възможно най-скоро да обновят приложението.

Photoshop Express за Windows 8.1 коригира бъгове, открити в предходните издания на продукта, и повишава производителността. Основните характеристики остават непроменени, така че потребителите на Modern UI в Windows 8.1 сега ще могат да ползват базовите операции за обработка на изображения като изрязване, завъртане, премахване на червено око и др. през новия интерфейс.

Налична е също така опция „auto-fix”, която включва настройка с едно докосване на яркостта, експозицията и сенките. Подобен инструмент е особено полезен за начинаещи потребители, които нямат необходимия опит за работа с по-сложните опции на графичния софтуер.

Приложението включва и колекция от 15 различни филтри и ефекти, както и удобен плъзгач за контрол за експозиция, контраст, яснота, цветове и др.

Adobe Photoshop Express се предлага безплатно за потребителите на Windows 8.1 и Windows RT 8.1. Някои допълнения (add-ons) обаче са достъпни срещу заплащане. Приложението може да се инсталира на десктопи и таблети.

Даунлоуд: Adobe Photoshop Express за Windows 8.1.

Коментар