Очакват се сериозни подобрения в Skype

Skype ще предложи пълна синхронизация на съобщенията между различни устройства

Skype ще предложи пълна синхронизация на съобщенията между различните Windows устройства – десктопи, таблети и смартфони

Microsoft ще направи значителни промени в популярната услуга Skype с идеята да подобри потребителското изживяване с различни Windows устройства – десктопи, таблети и смартфони.

Новата версия на Skype ще отбележи напредък в синхронизацията на данни, предвид че услугата прави преход към облака. В частност, потребителите могат да очакват подобрена чат синхронизация, споделя в интервю за The Verge Джеф Кънинс, продуктов мениджър за Skype.

Едно от очакваните подобрения в Skype е пълната синхронизация на съобщенията между различни устройства. В същото време приложението ще показва уведомявания само на активното в момента устройство.

Скоро потребителите ще усетят ползите от съхраняваната в облака история на съобщенията, която се синхронизира на всички устройства, посочва Кънинс. Същевременно, Microsoft ще отстрани бъг, който заставя Skype да звъни на всички синхронизирани устройства, дори когато потребителят е отговорил на обаждането.

Skype се превърна в ключов компонент на новата операционна система Windows 8.1, след като по-рано тази година Microsoft спря приложението Messaging и зададе VoIP Modern като подразбиращ се клиент за съобщения.

Коментари по темата: „Очакват се сериозни подобрения в Skype”

добавете коментар...

  1. :о)

    Никой не ви иска подобренията ******!

Коментар