Radeon Chill – подобрява настройките на GPU-то

Radeon Chill е динамичен регулатор на кадровата скорост, който предлага плавен, тих и хладен геймплей със само част от необходимата мощност

AMD пусна нов видео инструмент Radeon Chill, с който геймърите ще могат да подобрят ефективността на своята графична система и да извлекат максимума в игрите, в допълнение към драйверния пакет Radeon Software Adrenalin Edition.

Radeon Chill е динамичен регулатор на кадровата скорост, който предлага плавен, тих и хладен геймплей със само част от необходимата мощност, като настройва кадровата скорост въз основа на движенията на потребителя в играта.

С пускането на Adrenalin Edition, поддръжката на Radeon Chill се разширява към игрите, базирани на Vulkan API, заедно с DirectX 9, 10, 11 и 12.

Серията видео клипове “как се прави” описва стъпка по стъпка активирането на Radeon Chill, така че геймърите да постигнат максимума от пестенето на енергия и производителността на своите Radeon GPU.

Видео материалите показват как потребителите да намалят консумацията на енергия с до 60%, активирайки Chill, когато използват Radeon RX Vega 64. Видео инструментът Radeon Chill може да бъде тестван, като се изтегли Adrenalin Edition 18.1.1.

Даунлоуд: Adrenalin Edition 18.1.1

Коментари по темата: „Radeon Chill – подобрява настройките на GPU-то”

добавете коментар...

  1. хм

    кримпсън едишън драйвера беше с размерите на ОС.

    не ги бива да пишат драйвери, смятам да пропусна.

Коментар