ГЕРМАНОС прехвърля указатели от един телефон на друг

Германос прехвърля указатели от един телефон на друг
Новата услуга е първа по рода си на мобилния пазар у нас
20/07/2006
Потребителите на GSM-и вече могат да прехвърлят указателите с номера от един мобилен телефон на друг в същия вид, в който са ги създали, без да губят координати. Това е възможно с новата услуга G-Transfer на веригата магазини Германос.
Един от най-болезнените проблеми на притежателите на мобилни телефони вече е решен, посочват от компанията. Германос пуска услугата от този месец във всичките си магазини  страната.
G-Transfer включва прехвърляне на телефонния указател от стария на новия апарат на потребителя, копиране на указателя на CD и хартиена разпечатка за справка.
Услугата е съвместима с почти всички съществуващи марки мобилни телефони и техните модели, твърдят от Германос. Потребителите имат възможност да прехвърлят указател от една марка/модел телефон на различен такъв.
G-Transfer се извършва за секунди и минути, в зависимост от обема на телефонния указател – 250 телефонни номера се прехвърлят най-много за 60 секунди, по данни от компанията.
G-Transfer запазва съдържанието на телефонния указател така, както е въведено в мобилния телефон. Ако са въведени, например, повече от един номер към едно име, във файла, записан на CD и прехвърлен към новия телефон, тази информация е запазена по същия начин. Може да се обединяват различни телефонни указатели в един, който да се ползва на телефон, в електронен и печатен вид.  
Цената на услугата е 9,90 лева за прехвърляне на указател от един телефон с информация в електронен вид на CD и разпечатка.  G-Transfer се предлага във всичките 77 магазина на веригата Германос в 39 града в страната.

Коментар