Подобряват пощенските услуги във Варна

„Опитваме се да наситим дейностите, а не да закриваме работни места”, каза Данаил Папазов при откриване на обновената поща във Варна

„Опитваме се да наситим дейностите, а не да закриваме работни места”, каза Данаил Папазов във Варна

13 000 домакинства и стотици фирми от четири варненски района вече ще бъдат обслужвани в изцяло реконструирана поща, съобщиха от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Пощенската станция в един от най-бързо развиващите се и най-населени райони на Варна вече посреща клиентите си в напълно обновени помещения.

Този офис на „Български пощи” ЕАД обслужва 13 000 домакинства от кварталите Младост, Трошево и Победа, както и стотиците фирми и складови бази от Западна промишлена зона, заяви министър Данаил Папазов.

С извършената реконструкция се подобрява обслужването на клиентите, а за улеснение на гражданите, които се придвижват по-трудно, е изградена специална рампа, допълни министърът.

За кратък период от няколко месеца това е 35-та поща, която отваря врати след основен ремонт, подчерта Данаил Папазов. Програмата за осигуряване на по-добри условия за клиентите на „Български пощи” ще продължи и през следващите месеци. „Опитваме се да наситим дейностите, а не да закриваме работни места”, каза още министър Данаил Папазов.

Коментар