C3i открива нови 100 работни места у нас

Даваме възможност и на млади хора без трудов стаж да започнат работа”, заяви Светослав Георгиев

„Даваме възможност и на млади хора без трудов стаж да започнат работа”, заяви Светослав Георгиев, управляващ директор на C3i за България

Американската технологична компания C3i разширява дейността си в България. Доставчикът на ИТ услуги и аутсорсинг на бизнес процеси за фармацевтичната индустрия открива нов офис в София и 100 работни места.

„Търсим хора, които владеят западноевропейски езици на високо ниво и имат умения за работа с клиенти. Даваме възможност и на млади хора без трудов стаж да започнат работа”, заяви Светослав Георгиев, управляващ директор на C3i за България. „Инвестираме в обучение за всички нови служители относно естеството на работата и индустрията, поради което специализирано техническо образование не се изисква”.

Добрият икономически климат, отличната физическа и техническа инфраструктура, висококачествените и образовани кадри, владеещи по един, два и дори повече чужди езици са сред факторите, повлияли на решението на C3i да отвори европейския си оперативен център в България, заяви Джоел Морс, главен изпълнителен директор на компанията.

„Офисът ни в София е стратегически за C3i, заради възможността да предоставяме услугите си на различни европейски езици”, обясни Морс.

„През 2014-та растежът ни в България се дължи на нови големи фармацевтични клиенти, чиято ИТ инфраструктура и служители по цял свят ще се поддържат от C3i, както и на разширяването на портфолиото ни от услуги, насочени към обслужването на пациенти, които използват дигитални технологии за проследяване на здравословното състояние”, допълни той.

В момента C3i разполага с над 1600 служители в САЩ, България, Индия и Китай, които обслужват повече от 70 клиенти по цял свят, голяма част от които са сред топ 50 на фармацевтичните компании.

През 2005 г. C3i отвори офис в България, откъдето предоставя техническа поддръжка чрез телефон, имейл и чат на повече от 20 езика. В момента, в българския клон на компанията работят над 400 служители, обслужващи повече от 40 клиенти.

Коментар