Тайвански актьор показа новия iPhone 6

Тайванският актьор и певец Джими Лин публикува  в социалната мрежа webio своя снимка, на която позира с дългоочаквания смартфон iPhone 6. Вероятността устройството наистина да е iPhone 6 е много голяма, тъй като миналата година същият актьор показа прототип на все още необявения iPhone 5c.

Джими Лин, известен тайвански актьор и певец, държи в ръката си очаквания iPhone 6

Джими Лин, известен тайвански актьор и певец, държи в ръката си очаквания iPhone 6

Джими Лин всъщност държи в ръката си два смартфонва – iPhone 6 и неговия предшественик iPhone 5 (по-малкия от двата). В допълнение към снимката, актьорът потвърждава, че новият смартфон има 4,7-инчов екран и ляга по-удобно на дланта.

На външен вид iPhone 6 прилича повече на таблета iPad, отколкото на iPhone 5. В долната и горната част на корпуса се виждат бели пластмасови ленти. Бутонът за включване пък е разположен от дясната страна.

Възможно е показаното от Джими Лин устройство да е просто прототип на iPhone 6, а финалният продукт да има по-различен дизайн. Това ще стане ясно по-късно през настоящата година – вероятно в ранната есен, когато се очаква Apple да представи два нови модела на iPhone с диагонали на екрана съответно 4,7 и 5,5 инча.

Коментари по темата: „Тайвански актьор показа новия iPhone 6”

добавете коментар...

  1. harry

    na koi mu puka?

  2. User

    Автора виждал ли е някога iPad?

Коментар