Sony Ericsson изкушава с елегантен слайдър

Нов, семпъл и елегантен слайдер показа Sony Ericsson за първи на изложението CeBIT в Хановер, Германия. Моделът T303 притежава огледален екран, метален корпус и детайли от хром.
“Целта ни бе да създадем телефон, който функционира еднакво добре както като личен спътник през деня, така и като нещо, с което да привличаме погледи, когато излизаме вечер”, заяви Лики Тарсбол, старши дизайнер в креативния дизайнерски център на Sony Ericsson.
Малък и добре изглеждащ, този телефон предлага атрактивна дизайнерска визия, но не на дизайнерски цени, обявиха от компанията. Впечатлението от корпуса, направен от метал и хром, се допълва от меки форми, гладък приплъзващ механизъм и огледален дисплей на предния панел.
T303 идва с камера, Bluetooth и FM радио. Телефонът има също собствен медиа плеър и инсталирана TrackID функция, която открива коя е песента и кой я изпълнява.
Защитното калъфче IDC-22, част от дизайнерската колекция на Sony Ericsson, допълва стила на телефона. То не само запазва добрия външен вид на T303, но предлага и място за кредитни карти и ключове.
T303 ще излезе на пазара в средата на годината в разновидности T303c (GSM/GPRS 900/1800/1900) и T303a (GSM/GPRS 850/1800/1900), като засега цените не са обявени.

Коментар