4G LTE мрежата на Макс обхвана и Плевен

„Нашата цел е постигане на 50% покритие на градското население в страната до края на годината”, заяви Мария Тойчева

„Нашата цел е постигане на 50% покритие на градското население в страната до края на годината”, заяви Мария Тойчева, главен маркетинг директор на Макс

Телекомуникационният оператор Макс предлага от днес услуги за LTE мобилен интернет и в Плевен. Досега 4G LTE мрежата на оператора покриваше София, Банско, Стара Загора и Сливен.

До края на 2014 г. компанията цели да постигне 50% покритие на градското население на България, обхващайки големите градове и популярните туристически дестинации.

Със старта на 4G LTE плевенчани могат да ползват абонаментни планове за интернет със скорост на сваляне до 75 Mbps, обявиха на пресконференция в града Мария Тойчева, главен маркетинг директор, и Богдан Хартарски, главен търговски директор на Макс.

Цените за 4G LTE услугите на Макс започват от 9,90 лв. на месец (при сключване на договор през август). Операторът предлага редица устройства за достъп, вкл. USB модем, мобилен WiFi рутер за споделяне на интернет едновременно с до 8 телефона, таблети или компютри, както и WiFi рутер за дома и офисa.

Коментари по темата: „4G LTE мрежата на Макс обхвана и Плевен”

добавете коментар...

  1. Юзвер

    Много са нагли тези мобилни всякакви производни на мобилните оператори.

    Искам да ползвам само истински интернет по оптика от фирма която да не е купена от телефонджийска фирма като Вива бтк, мтел, глобул и всякаква друг мобилна гад ~ !

  2. Уруд

    Плевен ? Там има ли живи в тоя утепан град

  3. потребител

    Аз ги ползвах във Варна и Добрич, нещо са изпуснати тези зони в статията. Добри са.

Коментар