АБВ*ICQ 6 с нова галерия от муцунки

Потребителите на АБВ*ICQ 6 вече могат да разчитат на много по-високо качество на звука и картината. В услугата бяха добавени обещаните през лятото няколко значителни подобрения, с които потребителите ще се развихрят и изявят още повече, вкл. нова галерия от муцунки.
С подобрената технология за Видео и Гласов чат, потребителите сега получават далеч по-високо качество на звука и картината, бързо свързване и устойчивост на връзката. Опциите за комуникация са обогатени с новия графичен език Zlango за изразяване чрез картинки.
Налице е и обещаният Рай на геймърите, с който достъпът до всички игри е възможен през единна 3D платформа.
По искане на потребителите, АБВ*ICQ връща предишни функции като подсещане за рожден ден, изпращане на контакт и опция за избор на иконка, която най-добре оприличава настроението им.
Сред останалите подобрения са проверка на правопис на 11 езика, възможности за разговор с много потребители и нова галерия от муцунки с допълнителни развлекателни серии.

по темата: „АБВ*ICQ 6 с нова галерия от муцунки”

добавете коментар...

  1. grigoi

    Само злетата ползват АБВ*ICQ 6, знаещите ползват QIP и Gmail;)

  2. Хе-хе

    Е чак пък толко троянци – какъв е смисълът?

  3. Hackman

    Всичко, което е нужно на човек ползващ ICQ това е QIP с размер от 1.9 Mb оптимален компактен без реклами и Addware http://qipim.com/en/pages/download_en/

    Другите като АБВ*ICQ 6 са malware, вредни програми със реклами и вградени разни механизми на принципа троянски коне и други боклуци, които се ровят из вашите PC-та.

Коментар