Устройство копира от една на пет флашки едновременно

StarTech USB Flash Drive Duplicator прехвърля едновременно данните от една флашка на пет други флашки със скорост 1,5 гигабайта в минута

StarTech USB Flash Drive Duplicator прехвърля едновременно данните от една флашка на пет други флашки със скорост 1,5 гигабайта в минута

Устройство на компанията StarTech позволява лесно копиране на съдържанието на една USB флашка на пет други флашки. Още по-впечатляващо е, че StarTech USB Flash Drive Duplicator прехвърля едновременно данните със скорост 1,5 гигабайта в минута.

В допълнение, устройството може да изтрие напълно и сигурно шест флашки едновременно. Под „сигурно” се разбира, че няма шанс за възстановяване на изтритите данни чрез специален софтуер, тъй като операцията не е просто едно обикновено изтриване.

Устройството може също да се свърже към РС и да копира данните от пет различни флашки едновременно. Пропускателната способност ще се разпредели между тях, но въпреки това трансферът е доста бърз, като се има предвид поддръжката на USB 3.0.

Производителят твърди, че неговият продукт с пълно наименование StarTech USB Flash Drive Duplicator and Eraser USBDUP15 е най-компактният в своя клас. Цената на устройството е 616,99 долара, по информация от сайта на StarTech.

Коментари по темата: „Устройство копира от една на пет флашки едновременно”

добавете коментар...

  1. Драгомир

    Изключително скъпо устройство за функциите, които предоставя. Причината е очевидна: Пазарът на подобни устройства е малък. Поне да имаха като опция да се копира и на SD карта, но очевидно устройството не е правено с много мисъл…

    Иначе скорост от под 26 мегабайта в секунда – не е някакво впечатляващо постижение. То не може и да бъде, защото просто се ползва максималната скорост на USB флашките.

  2. добре ве

    цена…

Коментар