Adata пуска USB флашки с дизайн 2-в-1

Новите флашки на Adata комбинират различни конектори и ще се предлагат с капацитети 16GB, 32GB и 64GB

Две нови USB флаш памети на Adata са изпълнени в дизайн 2-в-1. Моделът UC360 разполага с портове USB-A и Micro USB, а UC370 комбинира USB-A и USB-C.

И двата модела използват USB 3.1 стандарт за пренос на данни и са съвместими с Windows, Mac OS, Android, различни игрови конзоли и смарт телевизори. Новите флашки ще се предлагат с капацитети 16GB, 32GB и 64GB.

UC360 комбинира USB-A и Micro USB конектори в ултракомпактни размери. Флашката предлага до 5Gbps скорост на трансфер на данни и има удобна каишка за прикрепване към ключодържатели, чанти и други аксесоари, а теглото й е само 3,8 грама.

UC360 комбинира USB-A и Micro USB конектори в ултракомпактни размери

Моделът UC370 идва в отговор на нарастващата популярност на USB-C стандарта. В единия й край има USB-A конектор, а от другата страна е разположен USB-C порт. Моделът поддържа до 10Gbps скорост на трансфер и тежи 3,7 грама. Предвидена е каишка за удобно закрепване и транспортиране, а USB-C конекторът е предпазен от стилно капаче.

Новите USB флашки на Adata са базирани на COB (chip-on-board) конструкция, съставена от една единствена част, което гарантира тяхната здравина. В допълнение, флаш паметите са защитени срещу удари, изпускане, прах и течности. Използван е устойчив метал вместо обикновена пластмаса за повече здравина и стил.

Коментар