Падат цените на мобилния WiMAX достъп

Мобилният WiMAX достъп до интернет поевтинява за потребителите в България

Мобилният WiMAX достъп до интернет поевтинява за потребителите в България

Телекомуникационният оператор Макс свали цените за мобилен WiMax интернет. Планът WiMax 40, който включва 40 GB трафик на максимална скорост, вече струва 21,90 лв. на месец при сключване на едногодишен договор.

WiMax Unlimited с включени 300 GB трафик на максимална скорост се предлага за 39,90 лв. месечно при договор за една година. Клиентите могат да използват услугата с всяко едно WiMax устройство, като също така се предлагат и опции за предплатени WiMax услуги.

От няколко месеца Макс предлага на българския пазар и 4G LTE услуги, като в момента разширява покритието на мрежата от четвърто поколение. Достъп до високоскоростните LTE услуги е осигурен в София, Банско, Стара Загора, Сливен и Плевен.

Коментари по темата: „Падат цените на мобилния WiMAX достъп”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Аз чакам качествена телефония на LTE, ама май няма.

  2. Иван

    След 20 години ще паднат реално цените, но не и сега.

    Мобилният Интернет е един от най-скъпите на второ място след сателитния.

    Мобилният Интернет е с не гарантирана скорост с винаги по-ниска от половината на обявената скорост.

    Този Интернет е също винаги ограничен по трафик и скорост след изтичане на лимита всичко пада и почва да дрънка касичката с монетки подканваща доплатете си лимита ви е изчерпан.

    По качество, надеждност и стабилност мобилния нет не може да се сравнява нито с кабелния ethernet по медни връзки, нито с оптичния гигабитов нет.

Коментар