Поликомп стана дистрибутор на Asus

Поликомп вече предлага чрез дилърската си мрежа широка гама от преносими компютри и таблети Asus

Поликомп вече предлага чрез дилърската си мрежа широка гама от компютри и таблети Asus

Поликомп започна партньорство с тайванския технологичен гигант Asus като оторизиран дистрибутор на марката за България. Компанията вече предлага чрез дилърската си мрежа широка гама от преносими компютри и таблети Asus.

Asus е един от водещите производители на мобилни компютри и дънни платки в света. Портфолиото на тайванския гигант включва още видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп компютри, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони.

Тази година, по време на пресконференция на Computex 2014 в Тайпе Asus представи своята визия за дигиталeн живот. Компанията обяви атрактивни нови продукти като Asus Memo Pad 7 и 8, Fonepad 7 и 8, Transformer Pad, Zenbook NX500 и Transformer Book Flip.

„Asus е отдадена на технологиите и водена от иновации компания. Вярваме, че това ново партньорство ще е полезно и за двете страни, както и за нашите клиенти”, каза Надежда Генова – директор на Поликомп. Тя подчерта водещата позиция на Поликомп на ИТ пазара у нас и факта, че компанията е предпочитан партньор на търговски вериги, корпоративни клиенти и интернет магазини.

„Пазарният опит, силната дилърска мрежа и партньорска лоялност, заедно с професионалното отношение, ще помогнат иновативните продукти на Asus да бъдат представени на българския пазар дори по-добре от сега”, заяви от своя страна Александър Стоянович – мениджър бизнес развитие на Asus за Балканите.

Поликомп оперира на българския пазар с мрежа от над 1800 активни дилъри. Компанията поддържа на склад широко разнообразие от продукти на конкурентни цени.

Коментари по темата: „Поликомп стана дистрибутор на Asus”

добавете коментар...

  1. Пешомир

    До :o) недей да ме разсмиваш точно българаните внасят евтини боклуци и ги продават на висока цена с + ДДС + такса жена + такса деца + такса любовница.

    Ако искаш ела при мен да видиш как се работи. Моите клиенти винаги знаят точно за какво плащат.

  2. Пешомир

    Това е всичко е просто бизнес никой на никого не е длъжен да се бръква джоба за повече щото еди кой си имал жена и деца. Жестоко може да ти звучи, но е така.

    Всичко е просто сделка кой колко ще успее да надуе повече от цената. Това важи абсолютно за всички фирми.

    За разлика от теб имам собствена фирма ООД с пълна оптимизация и прочистване от хора паразити с техните деца паразитчета.

  3. :o)

    “Проблемът е че тук българаните са се самозабравили от алчност и надуване на цени. ”

    Пешомире, отдалеч ти личи че в живота си не си се занимавал с продажби,
    камо ли от тези продажби да ти зависи заплатата на теб и изхранването на фирма с колеги.

    Мога да те уверя само в едно нещо.
    На измекярския вътрешен пазар в България, пълен с измекярски крайни клиенти с празни джобове, НИКОЙ не надува цени, а точно обратното.
    Цените на компютри и периферия в България са МНОГО ПО-НИСКИ от западна европа.
    Също така и много модели се продават само тук и в други измекярски страни.
    На запад никой няма да посмее да ги продава.
    Защото тук населението масово иска НАЙ-ЕВТИНОТО, щото толкова пари има, ама иска и да работи. Е нема такъв филм. Купуваш на пари за боклук, получаваш боклук.
    Това е масовия случай на “Българския купувач, дето купува от ония с надутите цени” ха ха ха

  4. Пешомир

    Важното е че човек има право на избор. Аз лично съм се прецаквал 3 пъти, но останалите 16 пъти супер доволен. Имам вече доверени китайци, дори и приятели с които се разбирам чудесно. Даже ме ентусиазираха да почвам да уча китайски и да отивам да работя и живея в Китай. Супер са китайците много ги уважавам.

    Аз също съм писал по форуми който иска може да намери полезни съвети и know-how как да се търгува с китайци. Имат вече и голям електронен магазин али-баба там има рейтинг оценяващ търговците и така много има по тази тема да се пише …

    Проблемът е че тук българаните са се самозабравили от алчност и надуване на цени. Освен това света се развива и нещата се менят и стават трудни времената на малките магазинчета и средно големите дистрибутори определено трябва да правят и нещо друго от прост внос-износ за да оцелеят.

  5. Драгомир

    Да наистина, плащаш си като поп 0% мито (това е митото за електрониката).
    Между другото относно гаранцията, то потърсете в интернет тема от форум със заглавие “Купувай китайски боклуци, народе!!!”. В нея се коментира на дълго и на широко и въпрос с гаранцията. И се вижда всеки как го решава за себе си по отношение на различните продукти.

  6. Драгомир

    Да наистина, плащаш си като поп 0% мито (това е митото за електрониката).
    Между другото относно гаранцията, то ето една темичка:
    “http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=46755”
    в която и това се коментира на дълго и на широко. И се вижда всеки как го решава за себе си по отношение на различните продукти.

  7. Поликомп

    Въпрос на избор – поръчваш от интернет, директно от Азия, плащаш си митото и гаранцията е … или поръчваш от вносител продукция, предназначена за Европа с гаранция в България. Всеки решава за себе си 🙂

  8. Иван

    Вече не става ли всичко по Интернет откъдето си поискаш ти доставят стоката. Не е толкова жизнено важно да си зависим от посредници, дилъри, дистрибутори.

Коментар