MB Admin Enabler – разрешава и забранява акаунти

MB Admin Enabler позволява лесно разрешаване и забрана на администраторски акаунти

MB Admin Enabler позволява лесно разрешаване и забрана на администраторски акаунти

Помощната програма MB Admin Enabler позволява лесно разрешаване или забрана на администраторски акаунти за Windows 8, 8.1, Server 2008 R2, Server 2012 и Server 2012 R2.

С цел по-висока сигурност операционните системи Windows имат администраторски акаунт по подразбиране с възможно най-високо ниво на привилегия. С версии Windows Server 2008 R2 и Windows 8 беше въведено автоматично създаване на администраторски акаунт с всички права за инсталиране и модифициране на системата.

Има няколко начина за разрешаване и забрана на вградения администраторски акаунт. MB Admin Enabler позволява това да се направи по най-лесния и бърз начин – с натискане само на един бутон. В допълнение, програмата позволява лесна промяна на паролата на администраторския акаунт.

MB Admin Enabler може да се ползва при изпълнение на ъпдейти или инсталиране на програми, когато се налага разрешаване на вградения администраторски акаунт. Потребителят трябва да е влязъл в системата като администратор, за да може да ползва MB Admin Enabler – в противен случай остава без права за разрешаване или забрана на администраторски акаунти.

Даунлоуд: MB Admin Enabler

Коментар