Макдоналдс става „зелен” с поръчки от таблет

През последната година Макдоналдс преживя спад на продажбите, поради това, че хората постепенно обръщат гръб на храна, която се счита за нездравословна, и се насочват към „зелени” продукти.

Веригата за бързо хранене обаче не се предава лесно. Макдоналдс започва да разнообразява менютата и да организира вегетиарински места в заведенията си.

Освен това Макдоналдс въвежда технологични иновации в обслужването, като например поръчка чрез таблет, пише Business Insider. С няколко докосвания на сензорния екран клиентите могат да добавят любимите си гарнитури към бургера, като преди това проверят колко калории има всяка от тях.

След приключване на поръчката, служител на Макдоналдс донася храната на масата. Тази услуга изглежда привлекателна, тъй като позволява на клиентите да поръчват най-подходящите за тях храни, като същевременно свежда до минимум общуването им с персонала.

Коментари по темата: „Макдоналдс става „зелен” с поръчки от таблет”

добавете коментар...

  1. Честен Българин

    вегетиарински места ???
    И като има грийн не значи че е еко или био или здравословно.
    Един чийзбургер има към 1000 КИЛОкалории, а за бигмака да не говорим.
    Само спане и зяпане на телевизия харчат към 250килокалории така че ако си правите сметка трудно ще отслабнете по безкръчмаската.

  2. Пижо

    Абе яж си на село доматите без да ръсиш мъдрости.

  3. Иво

    Представете си как на американеца му светят очите докато поръчва “био” храната на Мак през таблета, мислейки си как отслабва.

Коментар