Лени Кравиц щастлив от партньорство с Глобул

„Аз съм истински щастлив от партньорството си със Sony Ericsson и Глобул, което осъществява директна връзка между моята музика и феновете ми, като им предоставя възможност да слушат Love Revolution само с едно натискане на бутона на техния Sony Ericsson Walkman телефон”. Това са думи на рок звездата Лени Кравиц, в навечерието на европейското му турне.
Sony Ericsson инсталира ексклузивно на своите нови Walkman телефони, които ще се продават през Глобул, пакети от мултимедийно съдържание с аудио и визуален материал от творчеството на Лени.
Световноизвестният изпълнител ще ознаменува пускането на пазара на новия си албум „It Is Time For A Love Revolution”, като посети почти всички европейски страни, включително Естония, Латвия, Литва и Словакия, както и дълъг списък от ключови градове в Европа.
Музикалните фенове ще могат да видят поредица от клубни представления и ще получат достъп до мултимедийно мобилно съдържание с песните на носителя на Грами Лени Кравиц. Първото шоу се състоя в Берлин, Германия, последваха изяви в Париж, Брюксел и Лондон.
Някои неща “не могат да се купят с пари”, посочват от Глобул, визирайки мобилното съдържание. Такива са например състезанията с награда, лична среща с Лени на европейските му концерти или негови рекламни стоки и продукти.
От оператора очакват концертът на рок звездата в София да бъде паметно събитие за всички фенове на музиката в България. “It Is Time For A Love Revolution” е първият албум на Лени Кравиц за последните три-четири години. Той съдържа 14 нови песни и е разтърсващо предизвикателство за меломаните.
Грандиозното шоу, което певецът е подготвил за представянето му, обещава да бъде изключителна поредица от хитове от цялата му впечатляваща 18-годишна кариера на сцената, включваща безспорните, превърнали се в класика, "Fly Away", "Are You Gonna Go My Way”, “Always on the Run”, "Dig In, Again”, “Where Are We Runnin”, както и парчета от новия му албум.

Коментар