Roxa – музика от смартфона на домашната аудио уредба

Roxa представлява миниатюрен Bluetooth приемник с размери 45,19x55,52x64,95 мм и тегло 51 грама

Roxa представлява миниатюрен Bluetooth приемник с размери 45,19×55,52×64,95 мм и тегло 51 грама

Преди години меломаните не се разделяха със своите компактни CD плейъри. По-късно тяхното място заеха още по-малките MP3 устройства от рода на iPod, а напоследък смартфонът се превърна в най-популярното мобилно устройство за забавление, вкл. слушане на музика навсякъде и по всяко време.

Когато са у дома обаче, истинските музикални фенове предпочитат да слушат любимите си парчета на качествената аудио уредба. Няма никакъв проблем, ако песните са записани на техния смартфон или таблет – една малка „джаджа”, наречена Roxa, предава музиката безжично от мобилното устройство към домашната аудио система.

Портативният Bluetooth аксесоар Roxa е създаден от компанията Avantree и се предлага у нас от онлайн магазина Smartshop.bg. С помощта на Roxa можете да слушате любимата си музика, записана на смартфон, таблет или друго устройство с вграден Bluetooth, през колоните на всяка аудио система.

Roxa се включва към електрическата мрежа и аудио системата, след което се „сдвоява” с мобилното Bluetooth устройство, за да предава безжично музиката от него към домашната уредба

Roxa се включва към електрическата мрежа и аудио системата, след което се „сдвоява” с мобилното Bluetooth устройство, за да предава безжично музиката от него към домашната уредба

Roxa е лесно за използване устройство – включва се към контакт на електрическата мрежа и към домашната аудио система чрез наличните в комплекта кабели, след което се „сдвоява” с Bluetooth източника на музика – смартфон, таблет или мобилен компютър. Звукът се предава към уредбата с високо качество, благодарение на поддържания от Roxa кодек AptX.

В допълнение, Roxa предоставя възможност за зареждане на мобилното устройство чрез предвидения за тази цел USB порт. Нещо повече, можете да свържете към приемника едновременно две Bluetooth устройства, от които да предавате музика към стерео уредбата.

Roxa приема безжично аудио от Bluetooth източник на разстояние на 10 метра. Устройството идва с вградена защита от пренапрежение и възникване на късо съединение, има размери 45,19×55,52×64,95 мм и тежи 51 грама. Smartshop.bg продава Bluetooth приемника за 79 лв., заедно с необходимите кабели за свързване към аудио уредбата.

Коментари по темата: „Roxa – музика от смартфона на домашната аудио уредба”

добавете коментар...

  1. Роси

    Как да поръчам?

  2. Anonymous

    kak da poracham

  3. georgi

    търся ви в сайта но немога да ви намеря искам да поръчам

Коментар