MED800X3D/WP – мултимедиен плейър без компромис

Mede8er MED800X3D/WP е универсален мултимедиен плейър, който поддържа практически всички използвани цифрови файлови формати и кодеци

Mede8er MED800X3D/WP е универсален мултимедиен плейър, който поддържа практически всички използвани цифрови файлови формати и кодеци

Мултимедийните плейъри на още една доказана в света марка вече са достъпни на българския пазар. Mede8er – интернационална компания, оперираща в Европа от Холандия – създава устройства, които печелят най-престижните награди в индустрията.

Сред топ продуктите на Mede8er е универсалният мултимедиен плейър MED800X3D/WP, който се предлага у нас от онлайн магазина Smartshop.bg. Моделът поддържа практически всички използвани цифрови файлови формати и кодеци и с него ще можете да гледате любимите си филми във Full HD и 3D, да слушате музика с най-високо качество и да ползвате услуги като IPTV и видео по поискване (VOD).

Mede8er MED800X3D/WP отразява философията на Mede8er – това е устройство, създадено с ентусиазъм и страст от разработващия екип, даващо на потребителя максимална стойност, подкрепена с първокласна поддръжка от производителя. Плейърът се явява солидна основа за качествено домашно кино.

MED800X3D/WP e съвместим с всички съвременни 3D видео стандарти, вкл. MVC, SBS и Top/Bottom, а меломаните ще се наслаждават на некомпресирано HD аудио с висока разделителна способност до 24-бита/192KHz в различни формати – FLAC, Monkey Audio APE, WAV/PCM, DTS и др.

Универсалният плейър на Mede8er може да възпроизвежда съдържание от всеки твърд диск – вътрешен, NAS или USB. Същевременно той е мрежов плейър – свързан към локална мрежа, възпроизвежда съдържание директно от компютър или NAS. Наличието на USB портове позволява удобно свързване на външни дискове, USB флаш памети, картови четци и други USB устройства за съхранение на данни без необходимост от USB хъб.

Капацитетът за съхранение може да се увеличава почти неограничено, благодарение и на слота за 2,5-инчови SATA дискове с Hot Swap функция (възможност за „гореща” замяна). Налични са опции за твърди дискове с капацитет 320GB, 500GB и 750GB.

Предвиден е пълен набор от A/V конектори: S/PDIF оптичен и коаксиален аудио изходи, аналогов стерео аудио изход, HDMI, компонентен и композитни видео изходи. В частност, наличието на интерфейс HDMI 1.4 осигурява широка съвместимост на плейъра с последните модели 3D телевизори, дисплеи и проектори.

Mede8er MED800X3D/WP идва с полезната функция „Video Up-Scaling”, която позволява мащабиране с високо качество на видео от DVD към Full HD (1080p) или други HD резолюции. Предвидена е също поддръжка на плейлисти с функции за повторение или разбъркване. Вграденият файлов браузър е удобен, с възможности за копиране, преместване, изтриване, преименуване, организиране и сортиране на файловете.

Плейърът с тегло 1 кг разчита на процесор RTD1186 с тактова честота 750MHz, допълнен от 512MB RAM от тип DDR3 и 512MB флаш памет. Smartshop.bg продава модела за 419 лева без диск и с много привлекателни HDD опции: 320GB за 60 лв., 500GB за 80 лв. и 750GB за 100 лв.

Mede8er MED800X3D/WP попада в списъка от продукти, за които Smartshop.bg гарантира най-добра цена на българския пазар, или т.нар. „Best Price Guarantee”. Според условията на доставчика, ако клиентът намери по-добра цена на този продукт в друг онлайн магазин, Smartshop.bg ще направи допълнителна отстъпка от 10 лв., стига конкурентната оферта да е реална.

Коментари по темата: „MED800X3D/WP – мултимедиен плейър без компромис”

добавете коментар...

  1. :-)

    Плеъра е страхотен. След година ползване на Dune 303D и ядове с калпава 3D подръжка и неразпознаване на някои flac-ове, минах на 800X3D и впечатленията ми са много добри.

Коментар