Random Player – изпълнява видеоклипове едновременно

Random Player може да възпроизвежда до 14 видео клипа едновременно в един прозорец

Ако търсите инструмент, който може да възпроизвежда няколко видеоклипа едновременно в един и същи прозорец и да обединява елементи от тях, Random Player е решение за тази цел. Нещо повече, този плейър предлага и допълнителни опции, като например добавяне на филтри към видеото.

Random Player е портативно приложение, което не изисква инсталиране и се пуска директно от изпълнимия файл, поместен в желаната директория на диска. Програмата може да възпроизвежда до 14 видео клипа едновременно, които се избират лесно чрез функция „drag and drop” (влачене и пускане).

В зависимост от предпочитанията си, можете да разрешавате филтри за определени видео клипове или за всички наведнъж – например филтри за стил, със и без сепия, замъгляване, в сивата скала, забавено показване и др. Филтрите са дефинирани предварително и не могат да се променят.

В случай, че искате да обедините няколко видеоклипа, Random Player предлага ключов инструмент за тази задача. Ако преди това не сте се занимавали с добавяне или премахване на обекти от видеоклипове, на разположение е помощна информация в раздела Chromakey.

Нещо повече, с помощта на Random Player можете да създадете плейлиста със съхранените видеоклипове в същата директория и да ги възпроизвеждате всички едновременно. Приложението дава възможност клиповете да се пускат в произволен ред, от папка или файл.

Даунлоуд: Random Player

Коментар