Zoom Player Free – безплатен аудио и видео плейър

Медийният плейър Zoom Player Free има опростен и интуитивен интерфейс

Zoom Player Free е лесно за използване приложение за пускане на музика и видео на компютър, както и за организиране и управление на медийни библиотеки.

Интерфейсът на плейъра е опростен и интуитивен. Можете да вмъквате съдържание за възпроизвеждане чрез файлов браузър или по метода на влачене и пускане (drag and drop).

Налични са базовите за всеки плейър инструменти като пауза и стоп, регулиране на силата на звука, навигация напред и назад и превключване в режим на пълен екран.

Можете да позиционирате Zoom Player Free над всички останали процеси, както и в системната лента със задачи, да конфигурирате екулайзера, да превключвате между аудио и видео режими, да настройвате яркостта и контраста на изображението и др.

В допълнение, Zoom Player Free позволява създаване на плейлисти, промяна на аспектното съотношение, редактиране на глави, превключване в DVD режим и др.

Плейърът може да се асоциира с определени файлове, да забрани скрийнсейвъра и функциите за управление на мощността по време на възпроизвеждане. Достъпен е за сваляне и ползване безплатно.

Даунлоуд: Zoom Player Free

Коментар