MPlayer for Windows – поддържа всички формати

MPlayer for Windows ще ви позволи да възпроизведете на практика всяко видео и аудио

Медийният плейър MPlayer for Windows ще ви позволи да възпроизведете на практика всеки видео и аудио файл

MPlayer for Windows се явява мощен и интуитивен медиен плейър, способен да възпроизведе всеки филм или песен, независимо в какъв формат са те.

Програмата се отличава с развита функционалност, простота и лесно използване, плюс огромен брой поддържани формати – 192 за видео и 85 за аудио, или на практика всички разпространени формати.

MPlayer for Windows предлага три режима на инсталиране: минимален, който включва само MPlayer UI (известен още като MPUI); пълен – включва MPUI и SMPlayer, заедно с необходимите кодеци; и избирателен, при който потребителят избира ръчно компонентите за инсталиране.

За максимална производителност, инсталаторът включва оптимизирани пакети за различни процесори. Вградена функция автоматично сканира и разпознава типа на процесора. Потребителят, разбира се, може да избере опциите, приложими за всички типове CPU, за да се подсигури срещу евентуални сривове в работата.

MPlayer има опростен и интуитивен интерфейс. Всички функции се показват в няколко менюта, които включват контролите на плейъра – Play/Pause/Forward/Rewind, опции за създаване на плейлисти и настройки. Програмата се разпространява безплатно.

Даунлоуд: MPlayer for Windows

Коментари по темата: „MPlayer for Windows – поддържа всички формати”

добавете коментар...

  1. fg

    има open-source (GNU GPL v3) VLC Player

Коментар