„Близу” назначи нов директор „Пазари”

Красимир Генов има 20-годишен опит в областта на маркетинга и обслужването на клиенти

Красимир Генов има 20-годишен опит в областта на маркетинга и обслужването на клиенти

Красимир Генов е новият директор „Пазари” на кабелния оператор Близу (blizoo). Той ще координира дейността на дирекции „Продажби”, „Обслужване на клиенти” и „Продукти и Маркетинг”, съобщиха от компанията.

Генов има 20-годишен опит в областта на маркетинга и обслужването на клиенти в компании като Procter & Gamble, Овергаз, БТК, Backcell и др. Очаква се назначението му да засили фокуса на Близу върху клиентите.

През последните 5 години Красимир Генов е бил бизнес консултант по отношение на ИТ и телеком сектора, идентифициране на нови пазарни ниши и разработване на стратегии за проникване и растеж.

„Ще докажем, че сме компания, която дава повече на своите клиенти”, коментира новата си позиция Генов. Той има диплома по специалност „Международни отношения” от Московски държавен институт и редица специализации в страната и чужбина.

Коментари по темата: „„Близу” назначи нов директор „Пазари””

добавете коментар...

  1. реалист

    “През последните 5 години Красимир Генов е бил бизнес консултант по отношение на ИТ и телеком сектора, идентифициране на нови пазарни ниши и разработване на стратегии за проникване и растеж.”

    да се чете: “През последните 5 години никой не ме взимаше на работа”

  2. -

    Най-накрая да махнат всички борсуци от офисите си и да сложат хора, които имат желание да обслужват клиенти !

Коментар