Secure Folder – заключва и скрива важната информация

secure_folderСофтуерът Secure Folder обезпечава сигурност на важната информация, когато един компютър се ползва от няколко потребители. Програмата има малък обем и е лесна за използване от начинаещи.

Secure Folder заключва, скрива и кодира папките с важна информация, така че неупълномощени потребители да нямат достъп до нея. Всички три опции – заключване, скриване и кодиране – могат да се прилагат самостоятелно или заедно.

Напредналите потребители обаче могат да получат достъп до заключени папки, ако те не са кодирани и скрити, чрез настройките на Windows. Ето защо се препоръчва прилагане на всичките три опции.

В допълнение, Secure Folder предлага и други полезни инструменти, като например Application Blocker, Drive Manager и Screen Capture. Нещо повече, програмата позволява блокиране на привилегиите за запис на свързани към компютъра USB памети, управление на процесите, стартирани при зареждане на операционната система, и дори сканиране на компютъра за грешки.

Като цяло, Secure Folder е полезен пакет с множество инструменти за сигурност, който има удобен интерфейс и консумира малко системни ресурси. Лиценз на програмата за един компютър струва 24,95 долара.

Даунлоуд: Secure Folder

Коментар