Apple и IBM с първи мобилни решения за бизнеса

IBM_Mobile_First

Бизнесът в световен мащаб прилага все по-често мобилни решения

Apple и IBM са готови с първите мобилни решения за iOS платформа под формата на облачни услуги и приложения, предназначени за бизнеса.

IBM MobileFirst ще бъдат достъпни за корпоративни клиенти в сферата на банковото дело, търговията, застраховането, финансовите услуги, телекомуникациите, правителствата и авиокомпаниите.

Бизнесът в световен мащаб прилага все по-често мобилни решения. Ето защо Apple и IBM предлагат заедно интелигентни технологии за анализ и обработка на данни, с които компаниите могат да постигнат по-добри резултати, коментира Филип Шилер, старши вицепрезидент по маркетинг в Apple.

Създадени специално за iPhone и iPad, приложенията IBM MobileFirst са свързани с основните за компанията процеси. Те могат да бъдат персонализирани за всяка организация и лесно приложени, управлявани и обновени чрез облачни услуги на IBM за iOS устройства. Подсигурена е защитата на данните, приложенията и устройството, на което се използват.

Този първи пакет от IBM MobileFirst решения за iOS е на разположение на компании от различни индустрии заедно с допълнителни приложения за транспортната и авиационната индустрия, банковите и застрахователните компании, правителствата, търговците на дребно и телекомуникациите.

Коментар