Тръгна нова услуга за блогъри

Нова услуга Pingni ме от “Екип Нула”, вече е достъпна за българските блогъри. При всеки нов пост в блога, услугата ще уведомява няколко сървъра, които от своя страна или уведомяват други подобни, или минават и събират информацията от сайта и я показват на себе си, вкл. Google и Technorati.
Екип Нула е базиран в България и обещава да подобрява услугата с допълнителни екстри като абонамент, автоматичен ping, статистика и др. „Pingni ме” показва последните сайтове, минали през услугата, като по този начин ги популяризира, а скоро ще показва и последните статии в тях.
”Към момента обработваме много голямо количество заявки и работим с партньори като svejo.net, edno23.com, с блог мрежите “Грамофон” и “БГ Лог”, както и с отделни блогъри”, заявиха от Екип Нула.
Инициаторите на проекта са готови да си партнират с всеки под формата на отворен модел. В сайта на услугата има видео материали за това как точно се използва тя от краен клиент.
“Pingni ме” е безплатна услуга, написана в полза на потребителя и на българския блогър, като е уникална по своя род дори в световен мащаб, уточниха от Екип Нула, съставен от “стари кучета”.

по темата: „Тръгна нова услуга за блогъри”

добавете коментар...

  1. Sanndo

    Warning: file_get_contents(http://) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Inappropriate ioctl for device in /home/pingni4e/public_html/run.php on line 75

    Oткриване на RSS:

    Невалиден URL.
    Пингвам – http://blogsearch.google.com/ping/RPC2
    The site URL is invalid.

Коментар