Топ експерти ще дискутират ИТ сигурността в София

Вим ван Кампен, вицепрезидент за Северна и Източна Европа на Intel Security/McAfee, ще изнесе лекция на конференцията в София

Вим ван Кампен, вицепрезидент за Северна и Източна Европа на Intel Security/McAfee, ще изнесе лекция на конференцията в София (снимка: Dutch-IT-channel)

Експерти от водещи световни компании в сферата на ИТ ще представят в София успешни решения за защита и управление на информацията.

Събитието се организира от дистрибутора Компютър 2000 България на 22 януари в столичния хотел Шератон, с подкрепата на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Изпълнителна агенция „Електронни съобщителни мрежи и информационни системи”.

Пред аудиторията от ИТ мениджъри и специалисти по сигурност ще говори Вим ван Кампен, вицепрезидент за Северна и Източна Европа на Intel Security/McAfee. Предвидена е също демонстрация на живо на решенията от Тамаш Барна (Intel Security/McAfee), който ще представи подхода на компанията за защита от атаки срещу сигурността на ИТ системите.

В конференцията ще участва и Ким Хареструп, мениджър за EMEA в американската компания Webroot, известна със своя уникален подход за защита, при който не се използват дефиниции. Хареструп ще представи авангардното решение за защита Webroot SecureAnywherе, а демонстрация на продукта ще направи Кржищоф Халгас от Bakotech.

Основни правила за защита на сървърната електронна поща ще представи Еди Монаган от SpamTitan Technologies, който ще демонстрира и решенията на компанията в тази област.

Ноу-хау за подобряне на сигурността на ИТ инфраструктурата ще разкрие Иля Сотников, продуктов мениджър на Netwrix, а Павел Давидек от WHEEL Systems ще говори за привилегирован мониторинг на сигурността с иновативното решение FUDO.

От българска страна с презентация ще участва Васил Грънчаров, директор на CERT България (Национален център за действие при инциденти в информационната сигурност). Конференцията е целодневна и отворена за участие – подробна информация е публикувана на сайта на Компютър 2000 България.