Виваком намали цената на пакета за ТВ и интернет

Абонатите на Виваком могат да спестят над 115 лв. при ползване на услуга за телевизия и интернет

Абонатите на Виваком могат да спестят над 115 лв. при ползване на услуга за телевизия и интернет

Виваком обяви нова, по-изгодна оферта за пакетната услуга от телевизия и интернет. Потребителите , които имат оптично покритие, ще могат да ползват комбинация от 50 Mbps оптичен интернет и над 130 телевизионни канала, от които осем с HD качество, на цена от 25,70 лв. вместо стандартната 30,60 лв.

Промоционалната цена ще важи за целия срок на договора от 24 месеца, като така всеки клиент ще спести над 115 лв. от месечните такси. Офертата може да се заяви във всеки магазин на Виваком до края на март.

Наполовина по-малка за целия срок на договора вече е и таксата за включване на допълнителните пакети към телевизионната услуга. В допълнение, абонати, които сключат нов или подновят съществуващ договор за базовия пакет Duo: Internet + TV с включени 20 Mbps интернет и над 40 канала, за срок от 12 или 24 месеца, ще получат 2 лв. отстъпка от месечния абонамент за целия период на договора.

Коментари по темата: „Виваком намали цената на пакета за ТВ и интернет”

добавете коментар...

  1. Венци

    Услугата е ОК Обаче Ако с срине мрежата им е кофти. За съжаление това се случи През януари двукратно в София . Ползвам услугите им от около 3 години . Качество спрямо цена е добре за мен.

  2. Марин

    от 10.01 .2015 16ч. до 13.01.14ч. ми беше спрян интернета , AP телевизя и телефона. След всяко обаждане на 123 операторите ме свързваха с техн. оттдел но освен слушането на досадната мелодия не получавах връзка с никого. Изключително разочарован съм и от служителите в офиса на Виваком в гр.Казанлък,които до 12ч.на 12.01. не знаеха че на тяхната територия има авария. Какво чак толкова- ТЯХНАТА РАБОТА Е ДА “ЗАРИБЯВАТ”,а не да оказват съдействие при възникнал проблем. С това безхаберие иотношение към абонатите си ВИВАКОМ ме загуби като лоялен клиент! Ще по съветвам всички мои познати и приятели да знаят че в 2015 г.ВИВАКОМ може да те върне в средата на миналия век- БЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯ БЕЗ ИНТЕРНЕТ БЕЗ ТЕЛЕФОН без никакво обяснение, а камоли ИЗВИНЕНИЕ!!!

  3. Тони

    Мрежата с най-доброто покритие ми спира интернета и телевизията по няколко пъти на ден!?

  4. Иван

    ТВ да, но интернет-а не си струва – това е за хора гледащи само ТВ и ползващи Интернет само за бълргаска поща.

Коментар