Джордан Белфърт: Хората стават богати бързо

Има само един начин да станеш богат и той е да го направиш бързо, каза Джордън Белфорт в интервю за bTV

Има само един начин да станеш богат и той е да го направиш бързо, каза Джордан Белфърт в интервю за bTV

„В държавите с развиваща се икономика е най-интересно, защото хората са отворени към дискусии как се правят пари, искат да се развиват и да живеят по-добре. В България знам, че хората са много образовани и очаквам да се забавляваме много”, заяви Джордан Белфърт, известен като Вълка от Уолстрийт, в интервю за предаването „120 минути” на bTV.

Белфърт пристига в България на 7 април 2015 г. , за да проведе целодневно обучение на тема: „Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфърт”.

Има само един начин да станеш богат и той е да го направиш бързо. Идеята да работиш някаква работа и много бавно и постепенно да печелиш не е пътят към богатството”, сподели Белфърт.

По неговите думи, хората стават богати бързо. Работят много, но знаят какво искат да постигнат и рядко правят компромиси. Те преминават през различни етапи, които променят техния подход непрекъснато. Работят без да се отчайват, че не стигат до резултат, защото се нагаждат към новите условия. Учат се, израстват и идва момент, в който всеки се оказва на правилното място в правилното време. Но те са достатъчно подготвени, за да го осъзнаят и да не пропуснат шансовете си.

„Това се опитвам да преподавам днес – правилата на успеха, различни стратегии на продажби. Когато имаш този усет, можеш значително да редуцираш времето, за което можеш да наречеш себе си успешен”, каза Белфърт.

„Ако имах начален капитал от 2 лв., бих купил нещо за четвърт лев и ще ви науча как да го продадете за 4 лв. С печалбата от тази надценка бих продължил да купувам и да продавам. Какъв да е продуктът оставям на вас да решите”, допълни той.

Белфърт разказа как е направил 13 милиона за няколко минути. „Случи се, когато пуснахме на борсата обувките на Стив Маден. След тези 3 минути направих още няколко милиона на следващия ден. Компанията на Стив Маден беше изключително успешна и сега се оценява на 3 милиарда щатски долара”.

Коментари по темата: „Джордан Белфърт: Хората стават богати бързо”

добавете коментар...

  1. Фофу

    Ех бре тия мръсни капиталистически спекуланти дето ми се въртят тука. Та си не гледаме родните комунистически другарчета как честно и почтено си изкарват прехраната …

  2. Anonymous

    Лесни и бързи пари, холивудска бозичка и един от най-големите престъпници и измамници става герой … БРАВОЛ

  3. Драгомир

    Стив Маден е успешен, защото името му наподобява Бин Ладен. То що за обувки трябва да направиш, че да се окажат сензация? Ами няма такова животно в толкова запълнен сегмент. Всичко е въпрос на подходящи спекулации (това е бизнес термин, свързан с финансово подвеждане на останалите играчи, а не е някакъв вид принуда), които Джордан Белфърт явно е осъществил.

    Иначе според написаното в статията ми изглежда, че Джордан Белфърт опитва да накара хората да вярват в пирамидите. Можело да се забогатее само бързо – да, ама ако първо имаш продължителна истинска подготовка и си наясно докъде се простира твоя бизнес нюх. То е и нормално неговото поведение, защото защо да си дава златната кокошка!

  4. Tutmos

    Предполагам става въпрос за 7ми Февруари, на не 7 ми Април 🙂

  5. :o)

    Това ли беше човека, който НАТИКВА акциите в гърлото на клиента 🙂
    Този подход може и да работи в измислената америка, но не и тук.

Коментар