Мусала Софт отваря офис в Русе, наема специалисти

Има голям интерес от русенци, работещи в страната и чужбина, да се върнат в родния си град, заява Елена Маринова

Има голям интерес от русенци, работещи в страната и чужбина, да се върнат в родния си град, заяви Елена Маринова

Софтуерната компания Мусала Софт скоро ще отвори офис в Русе. Това е третият офис на компанията в страната, след София и Бургас.

Служителите на Мусала Софт в Русе ще бъдат част от мултинационалните проекти на компанията. Към тях ще се присъединят дългогодишни служители на фирмата, както и новоназначени.

Русенци ще бъдат реална част от софийския офис на Мусала Софт, благодарение на непрекъсната аудио и видео връзка.

В момента компанията наема специалисти за офиса в Русе. Свободните позиции са обявени на сайта на Мусала Софт.

„Има голям интерес от русенци, работещи в страната и чужбина, да се върнат в родния си град. Работим това да се случи, защото Русе е прекрасен град със силна математическа гимназия и университет с традиции, международни партньорства и събудено ИТ общество”, коментира Елена Маринова, президент на Мусала Софт.

Коментари по темата: „Мусала Софт отваря офис в Русе, наема специалисти”

добавете коментар...

  1. До Пешо

    Ами Пешо, не няма да ти предложат 4,500 долара, но 2,000-3,000 лв може и да ти предложат. Лютеницата и компотите ще са ти безплатни, няма да имаш повече от 200 лв разходи за храна, така че другото е за купон

  2. Пешо

    И аз бих се върнал в Русе/България. Но не мисля, че ще ми предложат колкото получавам сега – $4500 след облагане с данъци.

  3. Йордан

    Страхотно! Дано повече фирми да отворят офиси в провинцията.
    Лично аз веднага си се връщам във Велико Търново, ако ми предложат работа за горе-долу същите пари, които взимам в момента. Проблемът е, че във Велико Търново положението с ИТ фирмите не е особено добро.

Коментар