Мусала Софт очаква 20% ръст тази година

Бизнесът на Мусала Софт ще отбележи 20% ръст през пандемичната 2020 година
(снимка: CC0 Public Domain)

ИТ компанията Мусала Софт очаква да приключи финансово 2020 г. с над 20% ръст на приходите. През годината фирмата е привлякла нови клиенти, а текущите са се разширили както технологично, така и в екипен мащаб.

„Влизаме подготвени в „новата (не)нормалност”, коментираха от Мусала Софт. В началото на пандемията за един работен ден компанията се трансформира в режим „работа от вкъщи”, а сега ежедневно преминава през предизвикателства като баланс в организиране на работно и лично време и пространство в различни конфигурации.

„Поддържаме заедно култура на непрекъснато учене и самоусъвършенстване, споделяме помежду си полезни книги, хобита, свободно време – знаем, че научавайки всеки ден по нещо ново, ще се чувстваме добре, смислено”, казват от компанията.

При основаването на фирмата през 2000 г. екипът вижда малкия си офис в София като врата към света. 20 години по-късно Мусала Софт „прерязва лентата” на новия си офис – Светът. „Обявявайки уверено светът за нашия нов офис, правим еволюционна крачка напред, зад която стоят години подготовка”, заявиха от компанията.

В Мусала Софт се чувстват „граждани на света”, професионалисти, които имат самочувствието да преодоляват технологични проблеми и да довеждат до успешен край бизнес предизвикателства на всички континенти. „Сигурно стъпваме върху процес, организация, ИТ инфраструктура адекватни за ситуацията, в която сме. Каквато и да е тя”.

„Продължаваме да развиваме индустриалната и технологична експертиза, разработвайки решения в IoT, BigData, интеграция в облака, изкуствен интелект и добавена реалност, автономни автомобили, умни домове. Заедно „с” и „за” клиенти по целия свят”, казват още от Мусала Софт.

Коментар