CryptTalk – кодира мобилните разговори на достъпна цена

Срещу $9,99 на месец CryptTalk включва неограничен брой кодирани разговори и текстови съобщения през Wi-Fi и мобилни интернет мрежи

Срещу $9,99 на месец CryptTalk включва неограничен брой кодирани разговори и текстови съобщения през Wi-Fi и мобилни интернет мрежи

Нова версия на софтуера CryptTalk дава възможност на всеки потребител да подсигури срещу подслушване мобилните си разговори през iOS устройства. Стандартната услуга е достъпна безплатно за персонална употреба, като се предлага и премиум версия с разширени възможности за сумата от $9,99 на месец.

CryptTalk е разработка на компанията Arenim Technologies от Стокхолм и бе представена на Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2015). Появата на подобна услуга на пазара за крайни клиенти е голяма стъпка към подобряване на мобилната сигурност, посочиха от компанията.

Потребителите могат с лекота да подсигурят мобилните си комуникации, като просто свалят приложението и се регистрират. Новата, персонална версия на CryptTalk дава същото ниво на защита, както и професионалната (Pro) версия, предназначена за корпоративна употреба.

За период от 30 дни крайните потребители могат да ползват напълно безплатно цялата функционалност на CryptoCall, след което трябва да направят избор – или да се абонират за платената версия на услугата с неограничен брой изходящи обаждания или да продължат да я ползват в пасивен режим, което означава, че ще могат да получават защитени съобщения от активни CryptTalk потребители.

Цената от $9,99 на месец включва неограничен брой кодирани разговори и текстови съобщения през Wi-Fi и мобилни интернет мрежи, без доплащане за изразходваните минути. Приложението изисква интернет връзка и в момента работи на iPhone и iPad устройства, като се очакват и версии за останалите мобилни платформи – скоро, например, ще излезе версия за Windows Phone.

Даунлоуд: CryptTalk за iOS

Коментари по темата: „CryptTalk – кодира мобилните разговори на достъпна цена”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Можете ли да бъдете по-конкретен?

  2. Anonymous

    Капан за наивници.

Коментар