Мобилно приложение приема сигнали за проблеми в Бургас

fixburgas е достъпно безплатно за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS

fixburgas е достъпно безплатно за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS

Ново мобилно приложение улеснява гражданите на Бургас да подават сигнали до общинската администрация за проблемите в града.

Бургазлии могат да съобщават за нередности, свързани с градската инфраструктура и околна среда: неправилно паркиране на моторни превозни средства, замърсени с боклук площи, опасни сгради, липсващи капаци на шахти, счупени пейки, опасни детски площадки и дупки по улиците и тротоарите.

За по-бързо и ефективно реагиране, сигналите се получават в съответното общинско звено, на чиято територия е забелязаният проблем, съобщи сайтът на Община Бургас.

Приложението е разработено от софтуерния експерт Деян Михайлов. То се нарича fixburgas и е достъпно безплатно за потребителите на мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

Даунлоуд: fixburgas за Android, fixburgas за iOS

Коментари по темата: „Мобилно приложение приема сигнали за проблеми в Бургас”

добавете коментар...

  1. Бодуров

    Приложението е много добре замислено,но някой трябва да се размърда и свърши работа!Пратих сигнал за не работещо осветление в градинката и паркингите около блока и отговора е “не виждаме проблем”Е как ще го видят като е тъмно като в ……Проблема е от около година.

Коментар