ICQ добави сигурност и поддръжка на Android 5

След подобренията за видео разговори ICQ добави и защита с PIN код

След подобренията за видео разговори ICQ добави и защита с PIN код

Нова версия на месинджъра ICQ предлага разширени възможности за конфиденциалност и поддръжка на функции от Android 5. В допълнение, обновеното приложение за чат и видеоразговори идва с желаната от много потребители по-тъмна палитра.

Потребителите на ICQ могат да задават PIN код, за да защитят разговорите си от подслушване, съобщи разработчикът на софтуера. ICQ може да бъде настроен така, че да изисква въвеждане на PIN код веднага след изключване или след като изтече определен период от време – от 1 до 30 минути.

Когато PIN кодът е разрешен, ICQ уведомленията се превключват в „private” режим, което означава, че имената на контактите и съобщенията няма да се показват на екрана.

Режимът „private” може да бъде разрешен и без заключване на приложението с PIN код. Потребителят може също да изключи аватарите и да забрани показването на картинки и видео в телефонната галерия.

Нещо повече, обновеният ICQ предлага антиспам режим (Anti Spam) за потребители, които искат да получават съобщения само от хора в техния списък с контакти.

Разработчикът е добавил нова, тъмна палитра (тема), която прави екрана по-дружелюбен вечер и при слаба светлина. Тя се активира от секцията за настройки (Settings).

Обновеният ICQ поддържа функции на Android 5, в частност – уведомления и анимации. Около 5% от потребителите на ICQ за Android вече са обновили техните устройства до последната версия на мобилната платформа, съобщи разработчикът.

Даунлоуд: ICQ за Android

Коментари по темата: „ICQ добави сигурност и поддръжка на Android 5”

добавете коментар...

  1. Serfy

    Супер! Мисля да мина към него и да накарам и приятелите ми,понеже със скайпа вече не може да се работи на практика.

  2. Пешо

    Кой пък го ползва това?

Коментар